CHEF-KOK ALEXANDRE CIRIELLO CREËERT EEN MENU VOOR TUI!
Contacteer ons
Beste smaakpapillen,
Met veel enthousiasme onthullen we een buitengewone samenwerking tussen L'Horizon en de luchtvaartmaatschappij TUI Fly, georkestreerd door onze getalenteerde chef-kok Alexandre Ciriello. Deze alliantie belooft een ongeëvenaarde culinaire ervaring en brengt de exquise smaken van ons restaurant naar het luchtruim.
Vanaf deze zomer krijgen Fly Deluxe en Deluxe passagiers de kans om te genieten van een echte gastronomische ervaring aan boord. Onze chef-kok, een prominent lid van de Jeunes Restaurateurs (JRE), heeft menu's samengesteld die onze culinaire identiteit weerspiegelen.
"We zijn erg blij dat we met TUI kunnen samenwerken dankzij JRE België. Het is een fantastische kans en geeft ons een kijkje achter de schermen van de beperkingen die komen kijken bij het bereiden van een maaltijd in een vliegtuig. Ik ben erg blij met deze samenwerking en ik wil ook graag de cateringteams feliciteren met deze succesvolle samenwerking en hun abnegatie bij het opvolgen van onze instructies" onthult chef-kok Alexandre Ciriello.
Elk gerecht is zorgvuldig ontworpen om de zintuigen te prikkelen en de smaakpapillen te prikkelen. Of je nu kiest voor een vegetarische optie, een heerlijk vlees- of visgerecht, elke hap neemt je mee op een culinaire reis waarbij de kwaliteit van de ingrediënten en culinaire creativiteit in perfecte harmonie samenkomen.
Dankzij dit initiatief streven we ernaar om van elke vlucht een ware ervaring van luxe en plezier te maken, waarbij de bevrediging van de zintuigen op elk moment centraal staat.
We herinneren je eraan dat vluchten met deze formule enkel vertrekken vanuit Brussels Zaventem Airport.
Bon appétit en bon voyage!
Ontdek ook
Alexandre Ciriello à Tokyo pour une collaboration unique.
Notre chef a brillé à Tokyo : Jury Monde Sélection, Cuisine à l’ambassade belge, et un chawanmushi fusion belgo-japonaise. Une vitrine pour notre savoir-faire.DEUXIÈME ÉDITION DES BELGIAN DAYS À HONG-KONG POUR ALEXANDRE CIRIELLO.
Les Belgian Days à Hong Kong, avec le chef Alexandre Ciriello, mettent à l'honneur la gastronomie belge. Une belle occasion de découvrir des spécialités et renfLA MAISON DELVAUX COLLABORE AVEC NOTRE CHEF À HONG KONG.
Notre chef Alexandre Ciriello et la Maison Delvaux ont créé un dîner exclusif à Hong Kong, avec l’appui du Mandarin Oriental Landmark.Alexandre Ciriello en Croatie (Korčula) pour un diner à 4 mains.
Alexandre Ciriello et Marko Gajski ont réalisé un dîner à quatre mains au LD Palace en Croatie, célébrant les saveurs méditerranéennes avec un menu raffiné.NOTRE CHEF À BRUXELLES POUR UN ÉVÉNEMENT INTERNATIONAL EXCLUSIF.
Notre chef a représenté la Belgique lors d'un événement organisé par San Pellegrino à Bruxelles, alliant tradition culinaire et créativité.NOTRE CHEF INVITÉ À TAIWAN POUR UN JURY DE DÉGUSTATION.
Notre chef s'est rendu à Taipei, où il a eu l'opportunité de participer à un jury de dégustation tout en découvrant la riche culture culinaire de Taiwan.SOIRÉE ŒNOLOGIQUE EXCEPTIONNELLE AUTOUR DES VINS BELGES.
Revivez notre soirée œnologique du 28 août, une expérience gastronomique unique autour des vins belges avec un menu omakase et plus de 8 vins différents.L'OUVERTURE DE LA SAISON DES MOULES EN ZELANDE AVEC NOTRE CHEF.
Le 3 juillet, la saison des moules s'est ouverte en Zélande. Malgré des conditions climatiques difficiles, la qualité des moules est remarquable.ALEXANDRE CIRIELLO À SOFIA POUR UN MEETING SUR LA GASTRONOMIE DURABLE.
Notre chef a récemment visité Sofia, la capitale de la Bulgarie, pour un événement spécial à l'HRC Academy, une école internationale de cuisine.CHEF-KOK ALEXANDRE CIRIELLO OP DE MALDIVEN VOOR JRE
Chef-kok Alexandre Ciriello vertegenwoordigde de Belgische gastronomie op de Malediven met de Jeunes Restaurateurs d'Europe en leidde gastronomische workshops eNOTRE CHEF ALEXANDRE CIRIELLO CUISINE POUR LA SAINT-VALENTIN À WALIBI
Une première en Europe, un repas romantique à bord de l'attraction PopCorn Revenge à Walibi Belgium pour la Saint-Valentin. Une collaboration inédite.BELGIË DAGEN IN HONGKONG MET ONZE CHEF-KOK ALEXANDRE CIRELLO
Chef Alexandre Ciriello vertegenwoordigt de Belgische keuken op dit unieke evenement in Hongkong, georganiseerd door het Belgische Consulaat.ZIJN UW BOEKINGSTIJDEN TE LANG? YEAT IS DE OPLOSSING!