undefined | Foto door , op User

CHEF-KOK ALEXANDRE CIRIELLO CREËERT EEN MENU VOOR TUI!

De terugkeer van gastronomische maaltijden aan boord van TUI Fly vluchten, in samenwerking met chef-kok Alexandre Ciriello, lid van de Jeunes Restaurateurs.

Contacteer ons

Beste smaakpapillen,

Met veel enthousiasme onthullen we een buitengewone samenwerking tussen L'Horizon en de luchtvaartmaatschappij TUI Fly, georkestreerd door onze getalenteerde chef-kok Alexandre Ciriello. Deze alliantie belooft een ongeëvenaarde culinaire ervaring en brengt de exquise smaken van ons restaurant naar het luchtruim.

Vanaf deze zomer krijgen Fly Deluxe en Deluxe passagiers de kans om te genieten van een echte gastronomische ervaring aan boord. Onze chef-kok, een prominent lid van de Jeunes Restaurateurs (JRE), heeft menu's samengesteld die onze culinaire identiteit weerspiegelen.

"We zijn erg blij dat we met TUI kunnen samenwerken dankzij JRE België. Het is een fantastische kans en geeft ons een kijkje achter de schermen van de beperkingen die komen kijken bij het bereiden van een maaltijd in een vliegtuig. Ik ben erg blij met deze samenwerking en ik wil ook graag de cateringteams feliciteren met deze succesvolle samenwerking en hun abnegatie bij het opvolgen van onze instructies" onthult chef-kok Alexandre Ciriello.

Elk gerecht is zorgvuldig ontworpen om de zintuigen te prikkelen en de smaakpapillen te prikkelen. Of je nu kiest voor een vegetarische optie, een heerlijk vlees- of visgerecht, elke hap neemt je mee op een culinaire reis waarbij de kwaliteit van de ingrediënten en culinaire creativiteit in perfecte harmonie samenkomen.

Dankzij dit initiatief streven we ernaar om van elke vlucht een ware ervaring van luxe en plezier te maken, waarbij de bevrediging van de zintuigen op elk moment centraal staat.

We herinneren je eraan dat vluchten met deze formule enkel vertrekken vanuit Brussels Zaventem Airport.

Bon appétit en bon voyage!