Ontmoet het team
Alexandre Ciriello
Chef-kokNa zijn hotelschool begon Alessandro zijn carrière bij Peter Goossens en daarna bij Yves Mattagne, waar hij de nauwgezetheid en creativiteit van het vak leerde en ook deelnam aan Objectif Top Chef, de favoriete tv-kookwedstrijd van Philippe Etchebest.
Lény Michel
SommelierOntdek onze nieuwe selectie om je maaltijden te begeleiden... door je maaltijd te combineren met bieren die ontdekt zijn door onze getalenteerde sommelier Lény. Halve finalist in de wedstrijd Beste Sommelier van België.Veslava Potchobout
Hal ManagerVeslava is nauwgezet en gereserveerd en is een grote aanwinst voor het restaurant. Haar gevoel voor delicatesse en goed uitgevoerd werk, evenals haar bijzondere aandacht voor het profiel van de klant, maken Veslava de ideale ceremoniemeesteres voor een aangename eetervaring.Salvatore Ciriello
Chef-kokMet zijn schat aan ervaring assisteert Salvatore Alexandre sinds de opening van het restaurant. Salvatore en Alexandre zijn een hecht duo met een passie voor gastronomie en een scherp oog voor smaken en texturen. Ze zorgen ervoor dat uw diner een unieke ervaring wordt!