Ontmoet het team

  • Alexandre Ciriello

    Alexandre Ciriello

    Chef-kok
    Na zijn hotelschool begon Alessandro zijn carrière bij Peter Goossens en daarna bij Yves Mattagne, waar hij de nauwgezetheid en creativiteit van het vak leerde en ook deelnam aan Objectif Top Chef, de favoriete tv-kookwedstrijd van Philippe Etchebest.
  • Lény Michel

    Lény Michel

    Sommelier
    Lény Michel is een herkenbaar gezicht bij L’Horizon. Meester in het combineren van smaken, zowel met als zonder alcohol, verrast hij u voor een onvergetelijke avond. Met passie heeft hij een wijnkaart samengesteld die zijn persoonlijkheid weerspiegelt. Als halvefinalist van de Beste Sommelier van België-competitie tilt zijn talent elke ervaring naar een hoger niveau.
  • Veslava Potchobout

    Veslava Potchobout

    Hal Manager
    Veslava is nauwgezet en gereserveerd en is een grote aanwinst voor het restaurant. Haar gevoel voor delicatesse en goed uitgevoerd werk, evenals haar bijzondere aandacht voor het profiel van de klant, maken Veslava de ideale ceremoniemeesteres voor een aangename eetervaring.
  • Salvatore Ciriello

    Salvatore Ciriello

    Chef-kok
    Met zijn schat aan ervaring assisteert Salvatore Alexandre sinds de opening van het restaurant. Salvatore en Alexandre zijn een hecht duo met een passie voor gastronomie en een scherp oog voor smaken en texturen. Ze zorgen ervoor dat uw diner een unieke ervaring wordt!