Ontmoet het team

  • Alexandre Ciriello

    Alexandre Ciriello

    Chef-kok
    Na zijn hotelschool begon Alessandro zijn carrière bij Peter Goossens en daarna bij Yves Mattagne, waar hij de nauwgezetheid en creativiteit van het vak leerde en ook deelnam aan Objectif Top Chef, de favoriete tv-kookwedstrijd van Philippe Etchebest.
  • Lény Michel

    Lény Michel

    Sommelier
    Ontdek onze nieuwe selectie om je maaltijden te begeleiden... door je maaltijd te combineren met bieren die ontdekt zijn door onze getalenteerde sommelier Lény. Halve finalist in de wedstrijd Beste Sommelier van België.
  • Veslava Potchobout

    Veslava Potchobout

    Hal Manager
    Veslava is nauwgezet en gereserveerd en is een grote aanwinst voor het restaurant. Haar gevoel voor delicatesse en goed uitgevoerd werk, evenals haar bijzondere aandacht voor het profiel van de klant, maken Veslava de ideale ceremoniemeesteres voor een aangename eetervaring.
  • Salvatore Ciriello

    Salvatore Ciriello

    Chef-kok
    Met zijn schat aan ervaring assisteert Salvatore Alexandre sinds de opening van het restaurant. Salvatore en Alexandre zijn een hecht duo met een passie voor gastronomie en een scherp oog voor smaken en texturen. Ze zorgen ervoor dat uw diner een unieke ervaring wordt!