Ons concept

Ontdek dit korte interview met onze chef-kok, door de prestigieuze Gault&Millau-gids uitgeroepen tot Jonge Chef van het Jaar!

Op ons prachtige Brabantse platteland, genesteld in een landelijke omgeving die uitnodigt tot een tijdloze pauze, ligt L'Horizon. Veel meer dan een eenvoudig gastronomisch restaurant, is het een echte ontsnappingsplaats waar de smaken van Azië en het Westen elkaar ontmoeten in een culinair ballet georkestreerd door chef-kok Alexandre Ciriello en zijn team.

Onze keuken, verfijnd, creatief en resoluut modern, haalt inspiratie uit de afkomst van de chef, maar ook uit zijn passie voor Aziatische producten en technieken. Via een zorgvuldig samengesteld menu nodigen wij u uit voor een unieke smaakreis, waarbij elk gerecht de culinaire invloeden van de chef weerspiegelt, evenals zijn reizen en ontdekkingen in Azië.

Wij nodigen u uit voor een verfijnde en unieke culinaire ervaring, versterkt door een selectie van vloeibare combinaties die even gevarieerd als uitgebreid zijn. Van wijn en bier tot ontdekkingen zoals sake en umeshu, tot onze exclusieve alcoholvrije dranken, allemaal gemaakt in ons etablissement, bij elk gerecht vindt u een perfecte harmonie.

Ons team, verenigd door een gemeenschappelijke passie, begeleidt u met plezier tijdens uw maaltijd en deelt met u de inspiraties die tot elke culinaire creatie hebben geleid.

In ons etablissement beschouwen wij koken als een kunst op zich. Wij nodigen u met grenzeloos enthousiasme uit om dit unieke culinaire avontuur te ontdekken, om met ons mee te gaan op een gastronomische reis waarbij van elk moment ten volle wordt genoten.